L'ANC comença a vendre bitllets d'autocar per la manifestació de la Diada

Un any més, sortiran una desena d'autocars des de Taradell, un dels quals serà adaptat.

Dijous 18/07/2019

Com és habitual per aquestes dates, l'ANC de Taradell posa a la venda els tiquets d'autocar per participar a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona. Aquest any, el punt central serà la plaça Espanya amb l'objectiu de reclamar unitat als partits independentistes. En total, la secció local de l'Assemblea ha reservat deu autocars i un dels quals serà adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Els tiquets es poden reservar a la parada que l'ANC instal·la els dissabtes al matí, de 10 a 1, al passeig Domènech Sert. A més, en aquest punt, es venen les samarretes dissenyades per la Diada d'aquest any. Els bitllets també es poden comprar a Can Vilaró en horari de botiga i costen 10 euros.

Samarreta Diada ANC 2019

 

La manifestació de la Diada d'enguany centrarà el missatge en la unitat estratègica i el lema és Objectiu Independència. L'epicentre serà a la plaça Espanya de Barcelona i els sis carrers que hi desemboquen: Creu Coberta, Tarragona, Gran Via, Paral·lel i Maria Cristina. Plaça Espanya esdevindrà, així, "un símbol que pretendrà mostrar com, des de la diversitat i la pluralitat ideològica, la societat s'uneix en un objectiu comú: la independència".

“Necessitàvem tornar a fixar un objectiu polític, no deixar que la repressió política aconsegueixi l'efecte d'abandonar aquest objectiu polític”, assegura la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie. Per això, subratlla la importància de la unitat estratègica com a condició “imprescindible” per aconseguir la independència.

Diada ANC autocars 2019