L'Ajuntament aprovarà aquest dimarts una moció de rebuig a la sentència del Procés

Es farà coincidint amb el ple convocat per sortejar els membres de les meses de les eleccions espanyoles del 10 de novembre.

Dilluns 14/10/2019

El ple de l'Ajuntament de Taradell, format pels grups d'Esquerra i de JxT, aprovarà aquest dimarts una moció per mostrar el rebuig municipal a la sentència del Procés. Serà a partir de les 8 del vespre coincidint amb el ple municipal que s'ha convocat per sortejar els membres de les meses per a les eleccions generals del 10 de novembre. Com sempre, el ple es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell.

Protestes 14O Vic

 

Aquest dilluns al vespre, desenes de taradellencs ja s'han manifestat en contra la sentència. Ho han fet a Vic en una marxa que ha anat des de la plaça 1 d'Octubre, a la zona del Sucre, fins a la plaça Major. Entre els participants hi havia diversos regidors i l'alcaldessa, Mercè Cabanas, que formava part de la capçalera, al costat d'altres alcaldes de la comarca.

En el ple d'aquest dimarts també s'aprovarà un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Taradell pel finançament i execució de les actuacions del projectec “Autoconsum, biomassa i enllumenat eficient a Osona”.