L'ANC fa una crida a participar a les mobilitzacions contra la sentència del Procés

Aquest dilluns al vespre, es convoca els taradellencs a la manifestació de Vic i, dimecres, a les Marxes per la Llibertat.

Dilluns 14/10/2019

Aquest dilluns al matí, just després que es fes pública la sentència del Tribunal Suprem sobre el Procés, hi ha hagut les primeres reaccions als carrers de Taradell. Les campanes de l'Església de Sant Genís han tocat a morts i també s'han fet sonar les sirenes de Can Costa com a mostra de rebuig a les condemnes dures contra els líders independentistes. Membres de l'ANC i del CDR de Taradell també s'han acostat fins a l'Ajuntament, on els regidors també han sortit per denunciar la sentència, i han fet cassolades pels carrers del poble.

De cara a aquest vespre, les entitats fan una crida a participar a la manifestació que es farà a Vic. Sortirà a les 8 del vespre des de la plaça 1 d'Octubre (davant del Consell Comarcal d'Osona) i es dirigirà cap a la plaça Major. També animen tothom a omplir qualsevol de les protestes que s'estan organitzant.

Pel que fa a les Marxes per la Llibertat que començaran dimecres, l'ANC Taradell proposa rebre la columna de Vic al pont groc de Malla i, a partir d'aquí, seguir la caminada fins a Centelles, on els participants dinaran i, després, seguiran cap a la Garriga. La previsió d'aquestes marxes és arribar divendres a Barcelona. La convocatòria de l'ANC Taradell a Malla és dimecres a dos quarts de 10 del matí.

Marxes per la Llibertat