La Targeta Comerç Taradell es posarà en marxa aquest dissabte

Durant tot el dia, s'instal·larà una parada on es podrà aconseguir la targeta, que obrirà un ampli ventall de descomptes.

Dissabte, 12/12/2020

Aquest dissabte, en plena campanya de Nadal, l'Associació de Botiguers de Taradell donarà d'alta les noves targetes del comerç taradellenc, la Targeta Comerç Taradell. Es podran aconseguir a la plaça de les Eres, on l'entitat instal·larà una parada amb dos ordinadors per poder tramitar la targeta a tothom que ho vulgui. Hi seran tant al matí com a la tarda. A més, en horari de matí, els clients es podran donar d'alta al nou servei als establiments Viatges Tocasons i Tecno-So.

La targeta també es podrà aconseguir qualsevol altre dia als comerços de l'ABT, adherits a aquesta iniciativa, omplint una butlleta. A més, qui ho vulgui ho podrà fer per internet accedint a la pàgina web www.targetaurbana.cat.

Cartell targeta urbana

 

Els clients que es facin aquesta targeta tindran accés a descomptes i promocions dels comerços on compren habitualment. A més, a l'estar associada amb Vic Comerç, també es podrà fer servir en compres que es facin a la capital d'Osona. A més, aquest any, l'ABT ha vehiculat la campanya de Nadal a aquesta targeta, que els ha de permetre arribar a una cartera més àmplia de clients potencials.

Recursos i informació relacionada

twitter