ÀUDIO. Així serà la campanya de Nadal dels botiguers de Taradell

Coincidint amb l'encesa del llums de Nadal, Ràdio Taradell ha fet un programa especial.

Diumenge, 29/11/2020
Entrevista al president de l\'ABT per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal.

 

Coincidint amb l'encesa del llums de Nadal als carrers de Taradell, aquest dissabte a la tarda, Ràdio Taradell ha fet un programa especial per presentar la campanya de Nadal de l'Associació de Botiguers de Taradell (ABT) després d'un any molt complicat per la pandèmia del coronavirus. L'ABT ho té pràcticament tot a punt i, les properes setmanes, presentarà novetats importants.

Llums Nadal

 

Tal com ha explicat el president de l'entitat, Jordi Guillamón, implamentar la Targeta Urbana de Taradell, vinculada a la Targeta Urbana de Vic, és el repte més immediat. Aquest dimecres, es farà una sessió de formació als comerciants i, a partir d'aquí, es començarà a posar en marxa. Aquesta trageta permetrà a cada comerç oferir les seves pròpies promocions i campanyes, així com ampliar el contacte amb possibles clients, ja que aquesta targeta tant es podrà fer servir a Taradell com a Vic.

1.500 euros aquest Nadal

Pel que fa a la campanya pròpiament de Nadal, l'ABT repartirà fins a 1.500 euros en forma de vals, que sortejarà després de les festes. Com cada any, els vals s'entregaran als clients en format físic i, als comerços que ja tinguin implamentada la Targeta Urbana, es farà a través d'aquest sistema.

Llums Nadal

 

Durant aquesta campanya, l'ABT també farà arribar el patge reial el proper 13 de desembre. Aquest any, però, ho farà a la plaça de les Eres. Pel que fa al castell de focs que s'havia de fer aquest dissabte a la tarda, s'ha ajornat per la pluja. Es farà durant el pont de la Puríssima, la setmana que ve.

Actualment, l'entitat té 68 establiments de Taradell adherits i espera poder-ne sumar més els propers més, amb l'objectiu de seguir ampliant la seva xarxa per potenciar el comerç de proximitat.

 

Recupera el programa especial de Ràdio Taradell:

twitter