La professora de l'Escola de Música Anna Urpina, finalista als Premis Enderrock

Fins diumenge, el públic la pot votar perquè guanyi la categoria de millor disc de clàssica del 2022.

Dimecres, 15/02/2023

Anna Urpina

La violinista i professora de l'Escola de Música de Taradell Anna Urpina, nascuda a Vic, està d'enhorabona. Amb el seu últim CD, que es titula "Baroque Modern", és finalista als prestigiosos Premis Enderrock en la categoria de millor disc de clàssica del 2022 per votació popular. Ara la decisió està en mans del públic que, fins diumenge, pot votar l'opció preferida. Les votacions de la tercera volta i definitiva dels premis es poden fer en aquest enllaç. Albert Oliveres i el Cor Jove Amics de la Unió són els altres dos aspirants del premi.

Recentment Urpina ha rebut un doble reconeixement internacional. Ha guanyat la medalla d'or del World Classical Music Awards del Regne Unit pel seu CD. L'altre premi que ha rebut és la Silver Medal als Global Music Awards que es concedeixen als Estats Units des del 2011.

La 25a edició de la gala dels Premis de la Música Catalana se celebrarà el dijous 9 de març a l'Auditori de Girona. L'acte serà un gran programa musical amb una dotzena d'actuacions d'artistes consolidats i emergents.