S’organitza un concurs de balcons, finestres i aparadors decorats per Carnaval

Es donaran dos premis als millors balcons i/o finestres, i un tercer al millor aparador.

Dimecres, 10/02/2021

Aquests dies, Taradell estaria a punt de celebrar el seu Carnaval. Arran de la pandèmia, la festa s'ha suspès i Ràdio Taradell, com a entitat organitzadora, espera celebrar-la més endavant, encara que sigui en un format diferent. Tot i això, per mantenir l'esperit de disbauxa d'aquestes dates, l'emissora, conjuntament amb l'Ajuntament de Taradell, l'escola d'arts L'Arpa i l'Associació de Botiguers de Taradell, proposa el concurs Guarneix el teu balcó, finestra o aparador.

Ninots infantil i grans

 

En aquest concurs, que s'obrirà aquest divendres i es tancarà el dissabte dia 20, es proposa als veïns del poble que s'animin a decorar el seu balcó o finestra. La temàtica és lliure, amb l'objectiu de posar una mica de color als carrers del poble sense moure's de casa. En el cas dels aparadors, els participants seran els 30 establiments que rebran una màscara elaboradora per l'escola L'Arpa.

El dissabte 20 a la tarda, que és el dia que s'hauria de fer la gran rua de Carnaval, un jurat format per representants de les colles que van guanyar el Carnaval de l'any passat, de Ràdio Taradell, de l'escola L'Arpa i la regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, recorreran els carrers del poble per escollir els millors balcons, finestres i aparadors. Per aquesta raó, és important que els participants s'inscriguin enviant un correu a rtaradell@gmail.com, indicant l'adreça del balcó o finestra.

En total, es lliuraran tres premis: dos (valorats en 50 euros cadascun per gastar als comerços de l'ABT) premiaran els millors balcons i/o finestres, i un tercer premi distingirà el millor aparador, amb un trofeu. Els guanyadors s'anunciaran el mateix dia 20 a la tarda a través d'un programa especial des dels estudis de Ràdio Taradell.

D'altra banda, els propers dies, el Reietó i el Rei Carnestoltes també faran aparicions virtuals per avisar que, malgrat tot, el Carnaval és ben viu.