Es posen a la venda les entrades per al concert de Di-versiones a Taradell

Es poden comprar al bar de Can Costa i a Can Vilaró de Taradell i a Pikment i La Marmota de Vic

Més avall us podeu descarregar l'autorització per a menors de 16 anys

Dissabte, 20/04/2024

Di-versiones 2023

Després de vendres les primeres cent entrades coincidint amb el Concurs de Reis de Ràdio Taradell, aquesta setmana ja s'han posat a la venda les entrades per al concert que l'Orquestra Di-versiones farà el 20 d'abril a Taradell. Serà el segon concert de la banda de versions al municipi després de l'èxit de l'any passat, amb 1.300 persones al pavelló del Pujoló.

Les entrades es poden comprar per 13 euros als mateixos punts de venda que l'any passat: El Cafè de Can Costa i Can Vilaró, de Taradell, i Pikment i La Marmota, de Vic. Si no s'exhaureixen abans, el mateix dia del concert es podran per comprar per 15 euros a taquilla.

Di versiones i Animal DJ 6

Aquesta actuació donarà el tret de sortida a la gira 2024-25 de Di-versiones. Així, a partir de les 11 de la nit, el famós grup omplirà de ritme el pavelló taradellenc, amb una actuació de dues hores i on portaran cançons noves.

Tot seguit, l'espectacle continuarà amb el xou complet d'Animal DJ. Tant l'Orquestra Di-versiones com Animal DJ tenen les arrels a les comarques de Girona.

Di versiones i Animal DJ 12

L'accés al pavelló serà a partir de 16 anys i els menors d'aquesta edat hauran d'anar acompanyats d'un major, que haurà d'omplir un formulari d'autorització. 

No és la primera vegada que Ràdio Taradell, amb el suport de l'Ajuntament, organitza un concert coincidint amb el seu aniversari. L'any passat ja va portar Di-versiones i, fa onze anys, per celebrar els 30 anys, Oques Grasses va ser el grup protagonista. En d'altres ocasions, també ha organitzat concerts d'Els Pets.

DiVersiones cartell 2024