L'Orquestra Di-versiones tornarà a Taradell el 20 d'abril

El dia de Reis al matí, a Can Costa, es posaran a la venda les primeres 100 entrades

Dilluns, 04/03/2024

Di-versiones 2023

Després de l'èxit de l'any passat, amb 1.300 persones al pavelló del Pujoló, Ràdio Taradell tornarà a portar l'Orquestra Di-versiones a Taradell aquest 2024. Serà el dissabte 20 d'abril, coincidint amb el 41è aniversari de l'emissora i amb el suport de l'Ajuntament de Taradell. Una actuació que donarà el tret de sortida a la gira 2024-25 de la banda.

Di versiones i Animal DJ 6

A partir de les 11 de la nit, el famós grup de versions omplirà de ritme el pavelló taradellenc, amb una actuació de dues hores i on portaran cançons noves. Tot seguit, l'espectacle continuarà amb el xou complet d'Animal DJ. Tant l'Orquestra Di-versiones com Animal DJ tenen les arrels a les comarques de Girona.

Punts de venda d'entrades

Les entrades es posaran a la venda properament a 13 euros, el mateix preu que l'any passat, i el mateix dia del concert, si no s'han esgotat abans, es podran comprar a taquilla per 15 euros. Anticipadament, es podran aconseguir al Bar de Can Costa i a Can Vilaró, de Taradell, i també a Pikment i La Marmota, de Vic.

Di versiones i Animal DJ 12

Les 100 primeres entrades, més barates

Els propers dies, però, convé estar al cas, ja que el dia 6 de gener, coincidint amb el Concurs de Reis de Ràdio Taradell, es posaran a la venda les primeres 100 entrades. En aquest cas, valdran 11 euros i es vendran a Can Costa, en el punt de recollida de regals del concurs.

L'accés al pavelló serà a partir de 16 anys. Els menors de 16 hauran d'anar acompanyats d'un major, que haurà d'omplir un formulari d'autorització.