Elsa Molas, Martina Reig i Maria Clapés reben el Premi Sambori

Els textos de les tres taradellenques s'han publicat en un llibre.

Dijous, 29/04/2021

Les tres alumnes de l'escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell que han estat distingides amb un Premi Sambori a la demarcació de l'Alt Ter-Garrotxa van rebre el seu reconeixement dimarts. Va ser en un acte a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font, on Josep Castanyer, en nom d'Òmnium Osona, va fer entrega dels premis a les alumnes Maria Clapés Parés, Martina Reig Sistachs i Elsa Molas Morató.

Sambori 2021

 

Maria Clapés Parés, de cinquè de Primària, ha guanyat el primer premi en la categoria de cicle superior, amb la narració Una història diferent. En la categoria de cicle mitjà, Martina Reig Sistachs, de quart, ha aconseguit un premi amb El follet xerrameca. Finalment, la tercera guardonada ha estat Elsa Molas Morató, de primer, que s'ha endut el tercer premi de la categoria de cicle inicial amb L'ós entremaliat.

Ara els seus textos s'han inclòs en un llibre amb tots els seleccionats i premiats pel jurat a la demarcació de l'Alt Ter- Garrotxa. Una publicació que, per exemple, ja es pot trobar a la Biblioteca.

 

 

El premi Sambori Òmnium és l'únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans. Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l'ús del català dins de l'àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Fotos: Ràdio Taradell

twitter