El taradellenc Jordi Font actuarà al TNC la temporada que ve

Durant un mes, la primavera que ve, representarà l'obra 'Iaia'

Diumenge, 21/07/2024

L'actor i director taradellenc Jordi Font serà un dels protagonistes de la nova temporada del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), juntament amb els seus companys de l'obra Iaia. Aquest muntatge de Mambo Project, dirigit pel mateix Font i Nina Solà, arribarà al TNC la primavera que ve.

En concret, es podrà veure del 25 d'abril al 22 de maig del 2025 a la sala Taller de pintura, ja que el públic forma part de l'escenografia.

Jordi Font TNC

I és que la mateixa companyia defineix Iaia com "un espectacle multidisciplinari on el públic entra al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. Un espectacle que parteix de fonts documentals, on conviuen passat i present per conèixer i entendre la seva història".

A més de dirigir l'obra, Font és també un dels protagonistes, juntament amb Mireia Illamola i Pino Steiner.

Jordi Font Iaia

Iaia, que va sorgir en ple confinament per la covid, es va estrenar la tardor del 2021 al Teatre de Calldetenes. De fet, incialment, va tenir el suport de Teatres d'Osona. Un muntatge que s'ha representat a altres llocs del país i que també ha estat premiat a Tarragona.

Iaia Mambo Project Jordi Font

Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç

La programació de la nova temporada del TNC es va presentar la setmana passada.