El curs que ve, Taradell tindrà un servei d'escola esportiva municipal

Aquest mes de juny, es faran sessions de prova per donar a conèixer el servei.

Dilluns, 05/12/2022

El proper octubre l'Ajuntament posarà en marxa un nou servei d'escola esportiva a Taradell, destinada a infants de Primària que estiguin escolaritzats o visquin a Taradell. Aquest servei serà una activitat extraescolar i té l'objectiu de "promoure la pràctica multiesportiva per contribuir en l'adquisició de la riquesa motriu necessària en el creixement dels infants, a més de voler fomentar la relació entre tots els participants dels diferents centres escolars del municipi", segons explica l'Ajuntament.

Escola Esportiva

El projecte està liderat per la Regidoria d'Esports i té el suport logístic del Consell Esportiu d'Osona i el seu programa SOM Extraescolar, així com el dels diferents centres educatius de Primària del municipi.

Per tal que els infants i les famílies puguin conèixer el projecte s'ofereix la possibilitat de participar en un tastet previ aquest mes de juny. Serà els dies 7, 8, 9, 14, 15 i 16 de juny de 5 de la tarda a 2/4 de 7 del vespre. Igual que l'escola esportiva, aquest tastet va destinat als infants en edat de Primària amb escolarització o residència a Taradell.

Inscripcions en aquest enllaç.

twitter