Aquest any, el patge reial arribarà a un campament a la plaça de les Eres

Es canvia el format arran de la suspensió de la Fira de Santa Llúcia per la Covid.

Diumenge, 13/12/2020

Berta Camprubí Ràdio Taradell

 

La regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, ha donat més detalls sobre com serà l'arribada del patge reial i dels Reis de l'Orient a Taradell. Ho va explicar dijous en una entrevista al programa Precs i preguntes de Ràdio Taradell. La primera parada al calendari serà el diumenge 13 de desembre. Malgrat que s'hagi suspès la Fira de Santa Llúcia, el patge reial arribarà. Ho farà a un campament que s'instal·larà a la plaça de les Eres el dia 13 a la tarda.

Fira-de-Santa-Llúcia-2015-42.jpg

 

"La plaça de les Eres és un lloc ample i que podrem decorar bé", va explicar Camprubí. Com sempre, el patge arribarà acompanyat de dos ajudants que recolliran totes les cartes dels nens i nenes. Amb aquest nou format, la regidora creu que "es donarà la imatge d'un campament reial i no d'un espai més fred com podia ser a Santa Llúcia". Pel que fa als horaris, no caldrà cita prèvia.

Més detalls de la cavalcada

De cara a la cavalcada del 5 de gener, Camprubí va donar més detalls de la informació avançada fa uns dies per Ràdio Taradell. Aquest any, tindrà un recorregut més llarg, de 5 quilòmetres, i arribarà a tots els barris del poble. Començarà a quarts de 6 des de La Codina, seguirà per La Roca i després baixarà cap a la resta del poble. Al final també hi haurà una comitiva que anirà fins al barri de Mont-rodon.

L'Ajuntament enviarà un tríptic a totes les famílies per concretar-los l'hora que Melcior, Gaspar i Baltasar passaran per cada carrer perquè tothom tingui clar on s'han de col·locar. "Hem intentat passar per la majoria de carrers possibles i barris", va explicar Camprubí. El que no hi haurà és l'adoració a l'Església ni el parlament de la plaça de les Eres, però es buscaran opcions virtuals. "Els nens es mereixen la cavalcada", va sentenciar la regidora. Un seguici format per les sis carrosses de sempre i unes 40 persones.

 

Entrevista a la regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí:

twitter