Cabanas envia diversos agraïments en el seu missatge de Cap d'Any

En un text publicat al web municipal i a les xarxes socials, l'alcaldessa de Taradell també fa una crida a la cooperació.

Divendres, 01/01/2021

L'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, ha tancat el 2020 amb una llista d'agraïments, després d'un any "maleït" per la pandèmia del coronavirus. En un missatge de Cap d'Any publicat al web municipal i a les xarxes socials de l'Ajuntament, ha agraït el "sobreesforç" dels equips sanitaris, dels equips docents, dels comerços essencials, dels restauradors i d'altres serveis "que s'han vist obligats a tancar". 

Mercè Cabanas Solà

 

Cabanas també ha tingut paraules d'agraïment "a tothom qui ha cooperat per fer més suportable aquesta vulnerabilitat que ens ha sacsejat". En aquest sentit, recorda unes paraules de Jordi Cuixart, president d'Òmnium, que deia que “els ciutadans tenim el deure d'arribar allà on no arriben les institucions” en aquesta "triple emergència sanitària, social i democràtica". I per això, Cabanas es compromet a "seguir treballant conjuntament per tal que aquest any nou ens porti bones històries".

En el missatge, l'alcaldessa també té un record pels 78 veïns del poble que han mort en plena pandèmia, no només per la Covid-19, i s'ha compromès a "seguir treballant amb entusiasme i creativitat" pels 41 nens que han nascut durant el 2020: "Farem els invents que calgui per actuar en la millora del nostre poble".

Aquí pots llegir el discurs sencer.

twitter