Anna Sirvent guanya el concurs d'Instagram dels Tonis

En total, han entrat a concurs més de 120 fotografies sobre la festa taradellenca.

Diumenge 26/01/2020

La setena edició del concurs d'Instagram organitzat en el marc dels Tonis de Taradell ja té guanyadora. Anna Sirvent (@anna.sirv a Instagram), del mateix municipi, és l'autora de la foto que més ha agradat al jurat, format pels gestors d'InstaOsona i la comissió organitzadora de la festa. Ara, com a premi, Sirvent podrà gaudir d'un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Nou Montseny de Taradell.

Foto guanyadora Instagram Tonis 2020

 

Segons explica InstaOsona, l'elecció de la foto guanyadora no ha estat gens fàcil. El jurat destaca "l'alt nivell" de les imatges etiquetades amb #tonistaradell20 i #instaosona entre el 10 i el 20 de gener. En total, han entrat a concurs més de 120 fotografies. Finalment, el jurat s'ha decantat per la foto de Sirvent "ja que reflecteix l'essència del passant dels Tres Tombs, amb tots els seus elements, així com també demostra el benestar animal que tant s'ha tractat en aquesta edició".

InstaOsona s'ha consolidat com la comunitat instagramer de la comarca. Té 7.700 seguidors a Instagram i ha aconseguit que els seus seguidors hagin etiquetat 126.000 fotos des de finals del 2013.