Mireia Montaña, pubilla de Taradell 2020/21

Té 17 anys i ha rebut un ampli suport de les entitats taradellenques.

Dijous, 20/08/2020

Pregó i pubilla 2020 (34)

 

Mireia Montaña Rovira és la nova pubilla de Taradell. Aquest dimecres a la nit, ha agafat el relleu a Aina Alcubierre Sellés en l'acte de tret de sortida de la festa major que aquest any s'ha fet als Jardins de Can Costa. Montaña afronta el pubillatge "amb molta il·lusió" i s'ha compromès a col·laborar amb el poble.

Amb 17 anys, la nova pubilla està implicada en diverses entitats com l'Esbart Sant Genís i la Festa d'en Toca-sons. També és nedadora al CN Vic-ETB i ha participat a l'exposició d'artistes locals. Aquest curs que ve, farà segon de Batxillerat a l'Institut de Taradell. 

Ara Montaña farà tàndem amb Marçal Danés, que serà l'hereu de Taradell fins a la Festa dels Tonis. Pel que fa a Alcubierre, com a pubilla sortint, s'ha mostrat trista d'haver de deixar el càrrec. Per culpa del confinament ha pogut participar en pocs actes, però ha demostrat ser una bona pubilla responent diverses preguntes sobre Taradell que li ha fet el presentador de l'acte. L'hereu i la nova pubilla també han hagut de respondre algunes preguntes del trivial de la Biblioteca que s'ha fet popular a Instagram els últims mesos.