L'exposició 'Abril Poètic 2021' ja es pot visitar a la Biblioteca

La Biblioteca també proposa una cita a cegues, amb el repartiment de 40 paquets que contenen dues novel·les cadascun.

Del 12/04/2021 al 30/04/2021

En el marc del projecte Abril Poètic, que la Biblioteca Antoni Pladevall i Font fa des del 2005, ja es pot visitar una exposició de poemes de diversos poetes taradellencs amb l'objectiu de difondre la producció dels autors locals. Aquest any, compta amb la participació de 15 poetes: Lídia Arimany, Assumpció Camprodon, Carme Casadevall, Rosa Codina, Eloi Creus, Lola Hosta, Lluís Mauri, Glòria Pons, Jesús Ramos, Mercè Romeu, Rita Sañé, Maria Sellés, Xevi Solé, Miquel Vivet i Mercè Voltas. 

Abril Poètic 2021 (3)

 

Com és habitual, els poemes van acompanyats de diferents tipus de materials. En aquesta 17a edició s'han elaborat unes casetes de platja pintades de verd, vermell, groc i blau. Es tracta d'una mostra molt visual que convida, només entrar a la Biblioteca, a aturar-se, llegir i gaudir de la lectura d'aquests poemes. L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril. 

Cita a cegues amb novel·les

D'altra banda, coincidint amb el mes de Sant Jordi, la Biblioteca convida els seus usuaris a acceptar un repte. En concret, a acceptar una cita a cegues amb les novel·les que tenen. S'han preparat una quarantena de paquets amb dos llibres que l'usuari no podrà triar per la coberta ni per la contraportada, ni pel títol ni per l'autor. Estan ben embolicats i no es poden obrir fins que s'arriba a casa. Potser serà un amor a primera vista o potser trobareu un company literari que us robarà el cor durant unes hores de lectura.

Cita a cegues (1)

twitter