L'Estiu Jove programa activitats durant tot el juliol

Fins a finals de mes, s'han previst propostes esportives i diversos tallers.

Del 05/07/2021 al 28/07/2021

A més de les propostes del cicle Viu l'estiu, Taradell també té a punt les propostes de l'Estiu Jove, organitzades des d'El Puntal amb el suport de l'Ajuntament i la Mancomunitat La Plana, per a diversos públics. Les activitats començaran aquest dilluns i s'allargaran fins al 28 de juliol. Tot seguit, us detallem tot el que es farà.

Dilluns i dimecres

A partir de dilluns, dia 5, es proposa als majors de 13 anys cada dilluns i dimecres de juliol poder anar de manera gratuïta a l'EAS Taradell de 9 a dos quarts d'11 del matí. Inscripcions en AQUEST ENLLAÇ.

Dimarts

Dimarts, dia 6, arrenca un curs de tres sessions d'Urban Sketching, amb l'objectiu de dibuixar allò que ens envolta. Activitat oberta a partir dels 16 anys. Les inscripcions es poden fer a l'enllaç d'URBAN SKETCHING.

Urban Sketching - Recurs

Dijous 8

Es farà un taller de sabons naturals, a càrrec de l'empresa Floconut, d'Ivette Cortés. El taller és per a majors de 18 anys i val 10 euros. Les inscripcions es poden fer a l'enllaç de TALLER DE SABONS NATURALS

TALLER DE SABÓ

Dimecres 14

Es farà un taller de fast food saludable, dirigit a majors de 12 anys. Inscripcions a l'enllaç de TALLER DE FAST FOOD SALUDABLE.

Recurs taller fast food saludable

Dijous 15

Es farà un bateig de realitat virtual per a participants a partir dels 12 anys. Inscripcions a través de l'enllaç BATEIG DE REALITAT VIRTUAL.

Realitat Virtual Recurs

Dimecres 21

Es farà una cata de vins i formatges a càrrec d'Albert Castells. El taller és per a majors de 18 anys. Inscripcions a l'enllaç CATA DE VINS I FORMATGES.

La Biblioteca proposa un tast de formatges del País Basc

Dijous 22

Hi haurà un taller de pilotatge de drons per a nois i noies a partir de 12 anys. Inscripcions a l'enllaç TALLER DE PILOTATGE DE DRONS

drons recurs

Dilluns 26

Sessió d'humor amarillo amb proves i inflables. Activitat oberta a partir de 12 anys amb inscripcions a l'enllaç HUMOR AMARILLO

Estiu Jove humor amarillo

Dimecres 28

Finalment, hi haurà un taller de sushi a càrrec del Restaurant La Cerve i el Drau de Viladrau. Inscripcions per a major de 18 anys a l'enllaç de TALLER DE SUSHI.

Taller de sushi - recurs

twitter