Aquest cap de setmana, arrenca el cicle 'Viu l'estiu' amb música i humor

Un concert de corda, una nit d'humor, circ, sardanes i havaneres formen part del cicle.

Divendres, 02/07/2021

Sota el lema Viu l'estiu, l'Ajuntament de Taradell ha programat diverses activitats a l'aire lliure durant el mes de juliol. Com ja va passar l'any passat, es faran respectant les restriccions que es dictin en cada moment per la pandèmia. L'estrena d'aquest cicle de propostes serà aquest dissabte amb un concert de corda, amb peces de Vivaldi, Bach, Pergolesi i Mozart, a càrrec de Vic Ensemble, amb Núria Güell i Judit Tió als violins, Jofre Bardolet a la viola i David Bofias al violoncel, i la soprano Judit Muñoz. Serà a dos quarts de 10 del vespre a la placeta Muriel Casals.

Quartet de corda

Per l'endemà, dissabte dia 3, s'ha organitzat una nit d'humor. A les 10 del vespre, als Jardins de Can Costa, Quim Vila presentarà l'espectacle Un tipus de riure.

Quim Vila - Un tipus de riure

De cara a la següent setmana, el divendres 9 hi haurà un espectacle de circ, amb Vintage Brothers, a les 7 del vespre a la plaça de les Eres. L'endemà, el dissabte 10, es farà un sopar i una ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos. Serà a les 9 als Jardins de Can Costa i caldrà pagar el sopar, que valdrà 12 euros. Finalment, el diumenge 18, el cicle es tancarà amb havaneres, a càrrec d'Els Pescadors de L'Escala. Serà a les 8 del vespre a La Plaça.