La UD Taradell oficialitza nous fitxatges

Arriben al club el migcampista Marc Collell i el defensa taradellenc Aleix Pla.

Diumenge, 19/06/2022

La UD Taradell ha oficialitzat nous fitxatges de cara la temporada 2022-23. Es tracta del migcampista Marc Collell i del defensa taradellenc Aleix Pla.

Marc Collell

Collell arriba procedent del Santa Eugènia de Berga de Tercera Catalana, on ha militat aquesta darrera temporada. Precisament, el cap de setmana passat, va tancar la lliga marcant contra el Sant Feliu de Codines. El jove jugador, anteriorment, havia militat al Vic Riuprimer, on va estar un any a Primera Catalana, però per qüestions d'estudis no podia entrenar i, aquesta darrera temporada, va fitxar pel Santa Eugènia. Una incorporació que aportarà treball a la zona mitjana de l'equip, en una categoria, la Segona Catalana, que és molt igualada i on els equips plantegen partits amb molta intensitat.

fitxatge aleix pla 2022

En canvi, Aleix Pla ajudarà a reforçar la línia defensiva de l'equip taradellenc. Anteriorment, havia militat al Vic Riuprimer durant mitja temporada, després de les dues anteriors campanyes amb el Sant Julià on va acabar tornant. En categoria juvenil també va militar a l'Olot a Preferent i al Llagostera en Divisió Nacional.

De moment, amb aquests dos fitxatges i el del tonenc Arnau Bayés, els tècnics Roger Escarrabill i Jordi Vidrier esperen fer entre tres i quatre fitxatges més per reforçar l'equip. Es podrien anunciar els pròxims dies, ja que les incorporacions estan practicament tancades. Els nous tècnics han confirmat les baixes d'Isra, Freixas, Joan Coma i Arnau Cirera i també s'espera que n'hi hagi alguna més durant aquestes últimes setmanes.

Pel que fa a renovacions, ja s'han anat confirmant les de Genís, Jona, Tusell, Tisora, Pau, Sala, Vila, Erik, Ventura, Orriols i Pladevall Puigdesens. En els pròxims dies, se'n podrien confirmar algunes més, com dos jugadors importants en l'equip: Marc Bassas i Raül Garcia.

Recursos i informació relacionada

twitter