Gerard Pallarès s'acomiada del Taradell després de cinc temporades

En l'últim partit, l'equip va perdre 3 a 4 davant del Caldes.

Divendres, 03/06/2022

La Roureda va tancar dissabte la temporada 2021-22 de futbol amb el partit entre la UD Taradell i el Caldes de Segona Catalana. Els taradellencs van perdre per 3 a 4 en un partit ple de gols i que va suposar el comiat de l'entrenador, Gerard Pallarès, després de cinc temporades.

UD Taradell final temporada comiat Gerard Pallarès

El tècnic es va acomiadar de jugadors i afició al final del partit amb agraïments per a tothom després de cinc anys en què va assolir l'ascens a Segona Catalana. Pallarès també va manifestar sentir-se una persona més de club. La junta directiva li va regalar una placa commemorativa i una samarreta blanc-i-blava.

L'acte es va fer al final de l'últim partit de lliga que va enfrontar la UD Taradell i el Caldes. El partit no va tenir massa història, ja que cap dels dos equips s'hi jugava res: el Caldes, ja campió fa unes jornades, i el Taradell, amb la permanència assegurada des de fa dues jornades.

L'equip ja està de vacances i a part de l'incorporació dels nous tècnics, Roger Escarrabill i Jordi Vidrier, i el fitxatge d'Arnau Bayés, ja s'han anunciat les renovacions de Pau, Genís i Plade i l'esperada del màxim golejador de la temporada 2021-22, Oriol Vila.

 

 

twitter