La Biblioteca comença un desembre ple d'activitats virtuals

Clubs de lectura i històries per als més petits, els actes programats per aquest mes.

Del 08/12/2020 al 05/01/2021

A més del Tastallibres confinat que presenta cada dimarts a través de les xarxes socials, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell té un calendari ple de propostes virtuals per aquest mes de desembre. Com que encara no pot fer activitats presencials, ha buscat la manera de mantenir viu el contacte amb els seus usuaris. Dijous passat, es va fer un taller d'escriptura i, els propers dies, ha programat les següents propostes:

  • Dijous dia 10Club de lectura dedicat a la salut mental. El llibre que es comentarà és Les millors vacances de la meva vida, de Neus Canyelles. Es farà a dos quarts de 8 del vespre. Més info.

Club de Lectura Comarcal_salut mental_2020

 

  • Divendres dia 11Storytelling amb Tales from Great Britain and Ireland amb Sara Carline. Es farà a les 7 del vespre. Més info.

Cartell Storytelling_desembre 2020

 

  • Dijous dia 17Contes a la vora del foc amb Jeep Gasulla. Serà a dos quarts de 7 de la tarda. Més info
  • Dimarts dia 29Hora del conte en anglès amb The headless monster amb Ruskus Patruskus. Serà a dos quarts de 7 del vespre. Més info.

Ruskus_29 de desembre 2020

 

Algunes d'aquestes activitats es fan a través de la plataforma Zoom i és necessària una inscripció prèvia a través del correu electrònic b.taradell@diba.cat.

La Bibliopanera, a punt

D'altra banda, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font té a punt la Bibliopanera, que sortejarà entre els usuaris que facin servir el servei de préstec. Està plena amb una vintena de llibres, CDs, DVDs i altres productes per a tota la família. El número guanyador serà el que coincideixi amb les tres últimes xifres del sorteig del Nen, el 6 de gener de 2021.

 

Entrevista a la directora de la Biblioteca, Eva Leucó, a partir del minut 34:

twitter