GALERIA DE FOTOS. Arlet i Martí Codina, i Mireia Redorta guanyen el concurs de balcons i finestres de Carnaval

Papallones i un crit de socors del mar per la presència de plàstics són les temàtiques guanyadores.

Dissabte, 20/02/2021

Un total de 21 balcons i finestres han participat al concurs de balcons i finestres decorats del Carnaval de Taradell. És la iniciativa que Ràdio Taradell, com a entitat organitzadora del Carnaval, amb el suport de l'Ajuntament i l'escola d'arts L'Arpa, s'ha empescat aquest any per substituir la gran rua de carrosses i comparses que, en una situació de normalitat, s'hagués fet aquest dissabte a la tarda pels carrers del poble.

Concurs de balcons i finestres Carnaval 2112

 

La façana d'Arlet i Martí Codina, al carrer Sant Sebastià, i el balcó de Mireia Redorta, al carrer dels Almogàvers del barri de Castellets, han estat els guanyadors del concurs en una deliveració "molt difícil", segons ha explicat el jurat, format per representants de les colles de carrosses i comparses que van guanyar l'any passat, Moi Rovira (Els Troneres), Marc Isern (CarnaSEB) i Muntsa Orra (LedKids); la directora de l'escola d'arts L'Arpa, Rita Sañé; la regidora de Festes, Berta Camprubí, i el director de Ràdio Taradell, Marc Güell.

Concurs de balcons i finestres Carnaval 2134

 

De la façana dels germans Codina, plena de papallones, el jurat n'ha destacat que "reuneix diversos elements de Carnaval com és l'elaboració, la participació de la canalla, l'ocupació de l'espai i que és molt vistós". Pel que fa al bacló de Redorta, que representava un mar amb el seu far i una pescadora que treia una garrafa de plàstic de l'aigua, el jurat n'ha valorat "el missatge reivindicatiu i que estava molt ben treballat". Ara, com a premi, rebran vals, valorats en 50 euros, per gastar a comerços adherits a l'ABT.

Igualment, el jurat vol felicitar la vintena de participants a la primera edició d'aquest concurs, en què s'han vist papallones, abelles, globus, disfresses de Carnaval, referències al coronavirus... Tots els balcons i finestres estaven molt ben treballats i això anima l'organització a mantenir la iniciativa.

Els noms dels guanyadors s'han anunciat a través de la ràdio aquest mateix dissabte a la tarda en un programa conduït per Rubén Morcillo. De fet, Morcillo ha estat, aquest any, el Rei Carnestoltes confinat. En el programa, també l'ha acompanyat el Reietó Carnestoltes, interpretat per Roger Simó.

Concurs de balcons i finestres Carnaval 212

Jurat del Concurs de Balcons, Finestres i Aparadors.

 

Programa especial de Ràdio Taradell on s'han anunciat els guanyadors:

 

Pregó del Rei Carnestoltes:

 

Pregó del Reietó Carnestoltes:

Fotos i/o vídeos relacionats

Concurs de balcons i finestres Carnaval 212Jurat del Concurs de Balcons, Finestres i Aparadors.Concurs de balcons i finestres Carnaval 2110Concurs de balcons i finestres Carnaval 2111Concurs de balcons i finestres Carnaval 2112Concurs de balcons i finestres Carnaval 2113Concurs de balcons i finestres Carnaval 2114Concurs de balcons i finestres Carnaval 2115Concurs de balcons i finestres Carnaval 2116Concurs de balcons i finestres Carnaval 2117Concurs de balcons i finestres Carnaval 2118Concurs de balcons i finestres Carnaval 2119Concurs de balcons i finestres Carnaval 2120Concurs de balcons i finestres Carnaval 2121Concurs de balcons i finestres Carnaval 2122Concurs de balcons i finestres Carnaval 2123Concurs de balcons i finestres Carnaval 2124Concurs de balcons i finestres Carnaval 2125Concurs de balcons i finestres Carnaval 2126Concurs de balcons i finestres Carnaval 2127Concurs de balcons i finestres Carnaval 2128Concurs de balcons i finestres Carnaval 2129Concurs de balcons i finestres Carnaval 213Concurs de balcons i finestres Carnaval 2130Concurs de balcons i finestres Carnaval 2131Concurs de balcons i finestres Carnaval 2132Concurs de balcons i finestres Carnaval 2133Concurs de balcons i finestres Carnaval 2134Concurs de balcons i finestres Carnaval 2135Concurs de balcons i finestres Carnaval 2136Concurs de balcons i finestres Carnaval 2137Concurs de balcons i finestres Carnaval 214Concurs de balcons i finestres Carnaval 215Concurs de balcons i finestres Carnaval 216Concurs de balcons i finestres Carnaval 217Concurs de balcons i finestres Carnaval 218Concurs de balcons i finestres Carnaval 219Rei Carnestoltes 21Reietó Carnestoltes 21

Enllaços relacionats

twitter