Es convoca la sisena edició del Concurs d’Art Jove

Tabú és la paraula escollida per aquest concurs obert a joves d'entre 12 i 30 anys.

Dimarts, 11/04/2023

La Regidoria de Joventut ha convocat la sisena edició del Concurs d'Art Jove. Una proposta que té com a finalitat "la promoció de la cultura i el foment de la creació artística entre el jovent", destaca la regidora Lídia Alonso. En el concurs hi pot participar qualsevol persona entre els 12 i els 30 anys, en tres categories diferents per franges d'edat. Les disciplines artístiques acceptades en el concurs són el dibuix, la fotografia, la pintura i l'escultura i cada persona pot presentar una obra de cada categoria. La paraula tabú ha de ser aquest any el punt de partida de les obres.

capçalera art jove

El termini de presentació de les obres serà entre l'11 i al 17 d'abril a les oficines de l'Ajuntament de Taradell en el seu horari habitual, i el dimarts 11 i el dijous 13 d'abril, de 4 a 7 de la tarda, al local del Taradell Jove (Sala Casanovas de Can Costa Centre Cultural). Totes les obres s'han d'entregar sobre suport rígid per la seva correcta exposició, que serà entre el 19 d'abril i el 30 d'abril a Can Costa.

El veredicte i els premis del jurat s'anunciaran el dia 22 d'abril, coincidint amb les portes obertes de l'Escola de Música.

Es poden consultar les bases del concurs a través de la pàgina web municipal.