Es convoca la 21a edició del Premi Solstici

Aquest any, totes les obres tant de prosa com de poesia han d'estar relacionades amb el foc.

Divendres, 10/03/2023

Ja hi ha el termini obert per presentar obres al Premi Literari Solstici 2023. El dia 23 d'abril és la data límit que els autors poden presentar els seus treballs a la 21a edició del premi que convoca la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Comissió Premi Solstici.

Aquest any, l'organització ha proposat una temàtica sobre la qual han d'anar totes les obres: en aquest cas, han escollit el foc. Hi ha tres categories per a les dues modalitats d'obres que es poden presentar (poesia o prosa). La categoria A està dirigida als menors de 12 anys i denominada Premi Jordi Capell; la categoria B és la categoria juvenil i per això els autors han de tenir entre 13 i 17 anys, mentre que la categoria C és per als majors de 18 anys.

La presentació d'obres a concurs s'ha de fer de forma telemàtica a través d'un formulari que es troba a la pàgina web de la Biblioteca i, per altra banda, l'alumnat dels centres educatius del municipi disposaran d'un punt de recollida a les mateixes escoles.

El jurat del Premi Literari Solstici estarà format per Rosa Codina, Aniol Florensa, Montse Morcillo, Marta Ramírez, Jesús Ramos, Àlex Riera, Lluís Rovira i Aleix Solà.

Els premis seran un lot de llibres pels guanyadors de la categoria A; una tauleta pels guanyadors de la categoria B i 500 euros pels guanyadors de la categoria A i 300, pels finalistes. 

L'acte d'entrega de guardions tindrà lloc el 10 de juny a les 12 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

Solstici 2023


 

twitter