Dissabte, torna el Concurs de Crits i Xiulets

Es farà a l'esplanada de l'EAS després del Sopar de Pagès i abans del concert de versions de Band-idos.

Dissabte, 26/08/2023

Concurs Crits i Xiulets 2022 (50)

Després de l'èxit dels tres últims anys, aquesta festa major Ràdio Taradell tornarà a premiar a aquelles persones que tinguin la millor caixa toràcica per fer uns bons crits i aquelles persones que disposin d'habilitats labials per xiular amb prou força sense que l'aire s'escapi de forma incontrolable. Es tracta de la quarta edició del Concurs de Crits i Xiulets, després que l'emissora el recuperés l'any 2020 en el marc de la festa major. Aquesta activitat ja es va fer entre els anys 1993 i 2000, organitzada pel Consell de Joventut, i Ràdio Taradell també el va recuperar l'any 2007 en una activitat del cicle "Juliols a la fresca".

Aquest cop, la cita serà dissabte al vespre a l'espai que hi ha davant de l'EAS a partir de les 10. Hi haurà premis (vals per gastar als comerços de l'ABT gentilesa de l'Ajuntament) per al crit més fort i el més original i també per al xiulet més fort i el més original. Les inscripcions per participar en el concurs es faran al mateix espai una hora abans (a partir de les 9 del vespre). L'any passat, hi va haver rècord de participació amb 48 inscrits.

El Concurs de Crits i Xiulets es farà coincidint amb el Sopar de Pagès i, tot seguit, la festa continuarà amb un concert de versions a càrrec de Band-idos. Hi haurà servei de barra tot el vespre i nit.

Concurs de Crits i Xiulets 2023