Comença la 17a edició del cicle Taradellencs pel món a la Biblioteca

La primera sessió serà aquest divendres amb Albert Ledesma i L'Equador i les illes Galapagos. Un viatge a la biodiversitat i al respecte per la natura.

Divendres, 04/10/2019

Per dissetè any consecutiu, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font projectarà imatges de diversos taradellencs que explicaran la seva experiència en diversos països del món. El nom de l'activitat és Taradellencs pel món i enguany els protagonistes seran Albert Ledesma, Xavier Blancafort, Gerard Roma i Arnau Sañé els divendres 4, 18 i 24 d'octubre i 8 de novembre. Com és habitual en els darrers anys, també es podrà veure una exposició de fotografies dels quatre llocs del món on al llarg d'aquest divendres es viatjarà. 

El 4 d'octubre començarà la dissetena edició del cicle Taradellencs pel món, una activitat que va néixer l'any 2003 amb l'objectiu de difondre el fons de senderisme, excursionisme i viatge de la Biblioteca i alhora donar l'oportunitat als viatgers taradellencs de compartir la seva experiència viatgera. La primera sessió anirà a càrrec d'Albert Ledesma i parlarà d'Equador. El divendres dia 18 serà Xavier Blancafort amb Açores i, el 24 d'octubre, Gerard Roma amb Del Rift africà a les cascades d'Iguazú. Finalment, el 8 de novembre, Arnau Sañé parlarà de Descobrir una Tailàndia diferent. 

Taradellencs pel món 2019

twitter