Can Granada, seu del nou Taradell Jove que es presenta aquest dijous

S'ha redefinit la marca i s'estrena un nou espai, que obrirà les portes aviat.

Dijous, 19/01/2023

Coincidint amb la festa major d'hivern, aquest dijous es presentarà la nova marca i el nou equipament de joventut al municipi. Taradell Jove serà el futur equipament juvenil, que vol ser "un espai físic de referència, d'orientació, d'informació i de consulta per a les persones joves i obert també a totes les entitats del municipi que ho necessitin amb l'objectiu de potenciar l'associacionisme i la participació", asseguren des de l'Ajuntament.

Can Granada Taradell Jove

El nou equipament s'instal·la a la casa de Can Granada, construïda l'any 1930 i d'estil modernista, que l'Ajuntament ha arrendat amb un contracte de lloguer de 10 anys. Actualment, l'edifici està en reformes i obrirà les portes al jovent tan bon punt finalitzin les obres. 

En el seu interior el jovent hi trobarà assessorament i orientació amb temes que els afecten directament, com ara feines, educació, oci i lleure, salut, mobilitat internacional, habitatge o participació, "amb la finalitat principal d'acompanyar-los en la creació del seu projecte de vida". Aquest espai també vol ser un lloc de socialització i trobada, i millorar el suport a les iniciatives juvenils. A més, les instal·lacions de Taradell Jove tenen la possibilitat d'oferir espais de trobada a qualsevol entitat del municipi, estigui constituïda o no per joves.

La presentació serà aquest dijous a dos quarts de 5 de la tarda amb les intervencions de Mercè Cabanas, alcaldessa de Taradell; Lídia Alonso, regidora de Joventut i Benestar Social, i Xell Boix, tècnica de Joventut. La Rita Comunicació presentarà la nova marca de Taradell Jove i el Consell de Joventut, el seu nou logotip.

L'acte es completarà amb actuacions de dansa urbana, amb Gisela Codina i Anna Ros, i Hidaya Hassani i Ainhoa Sevilla; musicals amb Àrian Shuli (guitarra elèctrica) i DJ Kaliz (Pol Càliz); la construcció d'una escultura artística en directe amb Xavier Tuneu, i el sorteig de material (samarretes i estoigs Taradell Jove) amb les presentadores Nikola Michalczyk i Alina Vasile.