Aquest diumenge, es tancarà el 'Trivial de Taradell' amb una edició especial a través de Kahoot

Es farà a través de la plataforma Kahoot, i es podrà seguir a través de les xarxes socials de la Biblioteca i també viure'l en directe des del Centre Cultural Costa i Font.

Diumenge, 23/08/2020

Foto Trivial Biblio genèrica

 

El 17 de març, tot just a l'inici del confinament, va néixer el Trivial de Taradell. Una idea de la Biblioteca de Taradell que, amb el suport de l'Arxiu Fotogràfic i el Grup de Recerca, proposa diàriament preguntes a les històries de l'Instagram de la Biblioteca (@bibliotaradell). L'objectiu d'aquest joc no és competitiu, sinó que pretén divulgar i ampliar el coneixement del poble de Taradell en tots els seus aspectes. Des de llavors ja s'han fet més de 1.500 preguntes que han comptat amb la col·laboració de diversos veïns del poble que han ajudat en l'elaboració del contingut.  

Trivial Biblio

 

Coincidint amb la festa major, aquest diumenge, a les 4 de la tarda, es posarà punt final a la iniciativa i es farà amb un acte que es podrà seguir a través de les xarxes socials de la Biblioteca i també viure'l en directe des del Centre Cultural Costa i Font. En aquest acte de cloenda del Trivial de Taradell es formularan una cinquantena de preguntes que els participants hauran d'endevinar a través de la plataforma Kahoot.

Per jugar-hi només cal estar atents a les xarxes socials de la Biblioteca. Només caldrà entrar a la pàgina web Kahoot.IT, sense necessitat de baixar-se cap programa ni cap aplicació, ni de registrar-se. La Biblioteca proporcionarà un codi perquè es pugui jugar. Hi haurà premis en forma de lots de llibre per als que responguin més ràpid.

Serà el punt i a part (no definitiu) a 159 dies de Trivial de Taradell ja que no es descarta tornar-hi més endavant amb noves preguntes i amb nous projectes.

twitter