Aina Alcubierre, nova pubilla de Taradell

És la 48a pubilla de Taradell i substitueix a Laia Camprubí. 

Dimecres, 21/08/2019

Taradell ja té una nova pubilla, la que fa 48. Es tracta d'Aina Alcubierre i Sellés, una taradellenca vinculada a l'Esbart Sant Genís i també al futbol. De fet, el sac d'honor, dissabte a la tarda, serà el primer acte oficial que Alcubierre farà com a pubilla. El seu nom es va donar a conèixer dimarts al vespre, en l'acte del pregó. La nova pubilla, que va fer els 18 anys fa només un mes, es va posar el públic a la butxaca amb la seva simpatia, a qui els va explicar els seus lligams amb el poble i el seu retorn després d'estudiar el final de la Secundària als Estats Units. Ara Alcubierre farà tàndem amb Nil Espuña, l'hereu 2019, que es renovarà per la Festa dels Tonis.

Alcubierre substituirà a Laia Camprubí, que com a consell li va dir que "participes a totes les activitats que li demanin, i a les que no també". De fet, Camprubí va fer una balanç molt positiu de l'any de pubillatge i va dir que "hagués repetit". En l'acte, la ja expubilla va protagonitzar una de les imatges anecdòtiques, juntament amb la seva germana bessona. Berta Camprubí, com a regidora de Festes, va ser l'encarregada d'entregar-li un regal com a mostra d'agraïment.

La pubilla és escollida per les entitats del poble entre totes les taradellenques que tenen entre 17 i 21 anys. Aquest any, fins a 44 entitats han participat en la votació.

Fotos i/o vídeos relacionats

Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019Acte nova pubilla 2019Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019 Acte nova pubilla 2019Acte nova pubilla 2019

Enllaços relacionats