Una canonada avariada deixa sense aigua Mont-rodon

De moment, l'Ajuntament no sap quan es podrà restablir el subministrament en aquesta zona.

Dimecres, 22/01/2020

Riu Gurri _ Ràdio Taradell

 

Primeres conseqüències del pas del temporal Gloria per Taradell. Si ahir el riu Gurri va augmentar considerablement la seva capacitat i va posar en alerta la zona de Mont-rodon, aquest matí el barri s'ha despertat sense subministrament d'aigua. Per culpa del temporal de llevant, una de les canonades d'Aigües d'Osona que s'encarrega de portar l'aigua potable a Osona Sud, ha tingut una avaria greu aquesta nit.

A conseqüència d'això, el barri de Mont-rodon, que s'abasteix mitjançant aquesta canonada, s'ha quedat temporalment sense aigua corrent i, en aquests moments, l'Ajuntament no sap quan es podrà restablir el subministrament.

Sorea, la companyia que presta el servei d'aigua a Taradell, també treballa per poder fer arribar l'aigua del poble fins al barri, cosa que s'espera que es pugui aconseguir al més aviat possible.

Riu Gurri _ Ràdio Taradell

 

Altres afectacions pel temporal

Davant els problemes de mobilitat i a l'espera que la previsió continuï o empitjori, la Regidoria de Benestar Social i els respectius serveis tècnics han decidit anul·lar el Centre Obert avui a a tarda.

D'altra banda, la Brigada Municipal ha hagut d'actuar a l'edifici de Parvulari de Les Pinediques, per retirar l'aigua que ha entrat a les instal·lacions. Al lloc s'hi ha desplaçat una bomba i un aparell succionador per minimitzar els efectes de la pluja.