Ràdio Taradell prepara un estiu molt musical

La radiofórmula musical es combinarà amb programes propis i externs, així com una programació especil per la festa major.

Dilluns, 01/07/2019

Ràdio Taradell comença avui la seva programació d'estiu, que s'allargarà fins a mitjans o finals de setembre. A més de la radiofórmula habitual, que l'emissora treballa per poder-la millorar, continuen programes propis com el No n'hi ha prou, que cada migdia dedica una hora a la música en català, o el mític Pop music rock per tancar la setmana, els divendres a la nit, amb Lluís Vilarrasa.

Els vespres es dedicaran a la ràdio i a la música. A partir de dilluns de la setmana que ve, s'emetrà el programa Una vida de ràdio, de Ràdio Sant Gregori, en què Albert Malla repassa la història de la ràdio a Catalunya. Els dimarts, es podrà escoltar El Club del Country i, dimecres, s'estrena Estudi 3, un mític programa de Ràdio Arenys, amb acústics en directe de grups i artistes de primera fila. Aquest dimecres, a les 8, els protagonistes seran les Oques Grasses. La música continuarà els divendres a la tarda amb el clàssic Cocodril Club d'Albert Malla i, els dissabtes al vespre, amb Freqüència musical.

Els caps de setmana, seran per la cuina, les excursions i les sardanes. Dissabte al matí, s'emetrà Fogons i davantals, de Ràdio Tordera, i Fem muntanya, de Ràdio Arenys. De cara als diumenges, es manté Coblejant, de Ràdio Calella. A més, durant el cap de setmana també hi haurà temps pel cinema amb La cartellera.

Com és habitual per la festa major, a finals d'agost, Ràdio Taradell també emetrà una programació especial.

Aquí, podeu consultar la programació sencer.

Ràdio Taradell

 

Nous locutors

Aprofitant l'estiu, Ràdio Taradell també fa una crida a joves amb ganes de fer ràdio i conèixer aquest món. Si estàs interessat, ens pots enviar un correu electrònic a rtaradell@gmail.com. Es busquen tots els perfils, des de locutors fins a tècnics i, especialment, amants de la música.