Roser Labraña i Mireia Montaña guanyen el concurs de fotografia de Sant Jordi

Míriam Martínez avança a Ràdio Taradell que estan preparant rutes literàries perquè la gent pugui gaudir de la cultura quan surt a caminar pel poble.

Diumenge, 10/05/2020

Roser Labraña (@roserlabrana a Instagram) i Mireia Montaña han estat les dues guanyadores del concurs de fotografia de Sant Jordi organitzat des de l'Ajuntament de Taradell. El veredicte el van anunciar la regidora de Cultura, Míriam Martínez, i la directora de l'Escola d'Arts L'Arpa i membre del jurat, Rita Sañé, aquest dissabte a la tarda a Ràdio Taradell, en el marc del programa especial T'escoltem. Ara, les guanyadores rebran com a premi 100 euros perquè se'ls gastin en llibres a L'Estudi o a El Guixarot.

El jurat ha estat format per Sañé, la regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, i la instagramer Mar Espinàs. De Labraña, Sañé va explicar a Ràdio Taradell que els va agradar l'estructura i la composició de la imatge: "Vam pensar que era una fotografia molt estètica".

Fotos guanyadores Sant Jordi 2020 (2)

 

Pel que fa a la foto de Montaña, Sañé va explicar que "ens va agradar molt el toc artístic" de la foto i que recollís diversos elements "molt representatius de la diada de Sant Jordi".

Fotos guanyadores Sant Jordi 2020 (1)

 

En total, per aquest concurs, es van recollir 46 fotografies, 33 de les quals a través d'Instagram i la resta a través d'un formulari al web de l'Ajuntament. El concurs estava obert a tothom i les imatges s'havien de presentar entre els dies 23 i 27 d'abril.

Aquí pots veure les fotos que s'han presentat al concurs.

Rutes literàries

En l'entrevista a Ràdio Taradell, Míriam Martínez també va avançar que estan prepararant rutes literàries, "perquè la gent pugui gaudir de la cultura quan surt a caminar pel poble". La idea és que hi hagi diverses parades i, en cada punt, hi trobin alguna explicació. Esperen poder-ho posar en marxa "aviat".

 

Entrevista a Míriam Martínez i Rita Sañé:

twitter