Victòria 'in extremis' del CP Taradell

El gol de la victòria local va arribar des del punt de penal quan mancaven quatre segons pel final.

Diumenge, 29/10/2023

Primera victòria de la temporada pel CP Taradell. Els de Jefa Rovira van saber patir per superar el Palafrugell i sumar els tres punts davant la seva afició.

Els taradellencs van anar de menys a més. La primera part no va ser bona. El Palafrugell va ser superior i només les parades d'un gran Xevi Puigbí a la porteria van evitar una golejada major pels empordanesos que es van avançar amb un gol al minut 3. Al quart d'hora de joc van fer el segon i just abans del descans van disposar d'una falta directa que va anar a fora. Entremig, moltes jugades d'atac pel Palafrugell que van topar amb el porter taradellenc i també amb el pal.

CP TARADELL 2023

A la represa, el Taradell va sortir fort i als tres minut Benito retallava la diferència amb l'1 a 2. Poc més tard però, i en la primera jugada d'atac del segon temps pels visitants, va arribar l'1 a 3. Gerro d'aiguafreda per un Taradell que no va abaixar els braços. La remuntada va arribar en els darrers deu minuts de partit. Víctor Crespo, que acabava de sortir a pista, va fer el 2 a 3 amb un llançament exterior i en el minut 43 Albert Benito marcava un gran gol per posar l'empat. El Taradell no en tenia prou i amb un Palafrugell carregat amb 9 faltes va buscar la directa però aquesta no va arribar. Si, en canvi, que va arribar un penal, a quatre segons pel final. Va agafar la responsabilitat Víctor Crespo i no va fallar. Va marcar el 4 gol de la tarda que donava la victòria als de Jefa Rovira.

El pavelló d'El Pujoló va esclatar amb aquesta victòria èpica dels blanc-i-blaus que es mantenen invictes després dues jornades. Sumen quatre punts i són quarts. La setmana vinent visitaran l'Igualada, diumenge a la tarda.