Victòria i primer lloc per la UD Taradell

Els blanc-i-blaus van sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada.

Diumenge, 02/05/2021

La UD Taradell va sumar els tres punts després de superar el Borgonyà per 0 a 2. Una victòria que permet als taradellencs fer-se amb el primer lloc del grup 5 de Tercera Catalana.

Els blanc-i-blaus van ser superiors de principi a fi i la golejada hagués pogut ser molt més àmplia, però la pilota no va entrar. Tot i així, el Taradell només va tardar 9 minuts en marcar quan Yaser va aprofitar una centrada d'Isra, per controlar a l'interior de l'àrea i marcar. A partir d'aquí el Taradell va disposar de moltes més ocasions, però no va tenir encert. Erik, que en les darrreres setmanes s'havia convertit en el golejador de l'equip, va disposar de dues ocasions per marcar, però cap de les ocasions va trobar el camí del gol. Abans del descans, va arribar l'única ocasió dels primers 45 minuts pels locals, però el xut va sortir massa alt.

A la represa, el partit no va canviar: el Taradell dominava però no sentenciava. No va ser fins al minut 80 quan el Taradell va poder fer el 0 a 2 en una jugada en la que Orriols va marcar des del punt de penal.