Victòria i permanència per la UD Taradell

Amb la victòria per 3 a 1 davant el Malgrat, els taradellencs s'asseguren continuar una temporada més a Segona.

Dijous, 19/05/2022

La UD Taradell continuarà una temporada més a Segona Catalana. El passat dissabte va certificar la permanència a manca de dues jornades per acabar el campionat després de superar el Malgrat per 3 a 1.

El partit davant el Malgrat va començar molt bé pels taradellencs que al minut 8 ja guanyaven per 1 a 0 després d'un xut de Vila que un defensa va refusar malament al fons de la porteria. Tot i que a la primera part el marcador no es va moure més, el conjunt local va disposar de diverses accions per fer el segon gol. També el Malgrat va arribar en tímides ocasions a la porteria de Jona, però l'1 a 0 no es va moure.

A la represa va continuar la mateixa dinàmica. El Taradell va buscar el segon gol i el va trobar en el minut 51 amb una nova diana de Vila. Semblava que els taradellencs tenien el partit encarat, però el Malgrat va marcar en el minut 57, posant emoció a la recta final del matx. Tot i això van ser els blanc-i-blaus qui van disposar de les millors ocasions per sentenciar i van aconseguir la recompensa en el minut 88, amb un gol de Canó que posava el 3 a 1.

En finalitzar el partit, cos tècnic i jugadors, van celebrar la victòria i la permanència davant l'afició. A la classificació el Taradell és vuitè amb 38 punts.