Victòria i golejada de la UD Taradell a Sant Vicenç de Torelló

Martí Pedrón, amb un triplet, protagonista del partit.

Diumenge, 06/06/2021

La UD Taradell es manté en segona posició després de superar el Sant Vicenç de Torelló per 1 a 4, dissabte a la tarda. El Pradenc, líder, no va fallar davant el Moià i la diferència entre els dos equips es manté amb un punt de diferència.

Els de Gerard Pallarès es van avançar en el marcador en el minut 12 en una jugada de Plade Puigdesens en què la pilota va anar al fons de la porteria. Cinc minuts després, però, el Sant Vicenç va igualar el matx. De fet, la igualtat va ser la tònica de la primera part. A la represa, però, el Taradell va fer canvis i l'entrada de Martí Pedrón va ser decisiva. L'atac taradellenc es va veure reforçat per la seva entrada i amb només sis minuts ja va aconseguir l'1 a 2 mentre que en el minut 63 aconseguia l'1 a 3. El Taradell va ser molt superior a la segona part i hagués pogut ampliar encara més el marcador. Pedrón va arrodonir la seva actuació i va posar l'1 a 4 en el minut 86 davant un Sant Vicenç que a la segona part va desaparèixer del partit.

Amb aquesta victòria, la desena de la temporada, els blanc-i-blaus sumen 31 punts quan queden només tres partits per finalitzar la Lliga.