Victòria del Taradell en l'estrena de Gabi Barrera a la banqueta

Diumenge, 08/01/2023

Entrenador nou, victòria segura. El primer equip de la UD Taradell va fer bo el refrany en l'estrena del nou tècnic blanc-i-blau. En el primer partit de Gabi Barrera a la banqueta taradellenca, el Taradell va superar el Voltregà a domicili per 0 a 3 i sumar, d'aquesta manera, la segona victòria de la temporada. La primera va ser al camp del Gurb. Per segona vegada també va aconseguir mantenir la porteria a zero.

El primer gol taradellenc va arribar a la mitja hora de joc amb un teva-meva entre Amine i Fabregó que va acabar amb el gol del primer. Abans del descans, Jordi Pladevall va fer el segon. A la segona part el Taradell va ser molt consistent a darrere, evitant qualsevol acció atacant dels locals. I ja en el darrer minut, en un contraatac, Oriol Vila va fer el tercer.

La victòria permet al Taradell atrapar el Voltregà a la classificació. Tots dos sumen 9 punts.