Victòria del Taradell davant el Rivas Las Lagunas

Dani Rodríguez, de falta directa, va marcar l'únic gol del partit.

Dilluns, 28/02/2022

Dissabte a la tarda el CP Taradell va guanyar el CP Rivas Las Lagunas per la mínima (1-0) amb un gol de Dani Rodríguez al minut 35 de falta directa.

Els taradellencs van dominar gran part del partit, però davant un Rivas, molt ben col·locat a la pista i que només va intimidar a la porteria d'Albert Dalmau en els primers minuts. Els de Jefa Rovira van disposar d'accions per avançar-se a la primera part, però van topar amb un conjunt rival molt ben ordenat. A la segona part, va continuar la mateixa tònica. El Taradell dominava, però no marcava. No va ser fins al minut 35 quan el Rivas Las Lagunas va fer la desena falta i el golejador blanc-i-blau va fer pujar el que seria l'únic gol del partit. Amb l'1 a 0 el Taradell va saber defensar el resultat i inclús va disposar d'una falta directa, que no va entrar, en la darrera jugada del partit.

Els blanc-i-blaus van anar a dormir líders de l'OK Plata Sud, però la victòria del Vilafranca davant el Barça, diumenge al matí, va tornar als dels Penedès al primer lloc amb un punt més que els taradellencs.