Victòria del Taradell a Sant Julià

Dilluns, 25/10/2021

La UD Taradell va superar el Sant Julià de Vilatorta en el seu primer derbi osonenc de Segona Catalana. Va guanyar per 0 a 2 amb gols a la primera part.

El Sant Julià va disposar de la primera acció de perill, en el primer minut. Una jugada que va salvar el capità Font des de la mateixa línia de gol. A partir d'aquí, el Taradell va fer un pas endavant i va començar a disposar d'accions. El primer gol el va fer Érik rematant una centrada des de la banda de Ventura al minut 35. Quatre minuts més tard el porter local va aturar una acció de Vila a fora l'àrea amb les mans i va ser expulsat. Pau Sanmartín, de falta, va fer el 0 a 2.

A la segona part, i amb superioritat numèrica, el Taradell va dominar l'enfrontament però el partit va entrar en una fase de joc amb poques ocasions. A la recta final del partit, i després d'una picabaralla, el Sant Julià va rebre una nova expulsió.

Amb aquesta victòria, el Taradell suma 7 punts i es situa 8è a la classificació.