Victòria del Taradell a Moià

Diumenge, 14/04/2019

La UD Taradell es va retrobar amb la victòria davant un Moià tocat i que té un peu i mig a Quarta Catalana. Els taradellencs van guanyar per 2 a 4, però van haver de capgirar el marcador després del gol inicial del Moià. Marçal Sala, que ja havia avisat en el primers minuts amb un xut que havia desviat el porter local, va aconseguir l'empat a la mitja hora de joc. El Taradell disposava de moltes accions clares de gol, però el segon gol taradellenc no va arribar fins a l'inici de la segona part en una rematada de Marc Font. El Moià, però, no es rendia i després d'una cessió dins l'àrea del Taradell, que va ser castigada amb falta, els locals feien l'empat a 2. El Taradell, però, no va abaixar el cap i la rapidesa de Canó i novament de Marçal Sala, que continua encapçalant el compte de màxim golejador de la categoria, marcaven dos gols més que deixaven el marcador definitiu de 2 a 4. Una victòria que permet al Taradell sumar tres punts més continua 5è amb 53 punts, a quatre del quart, el Gurb.