Victòria del CP Taradell davant el Shum

Els taradellencs recuperen la segona posició abans del derbi amb el Vic.

Dilluns, 28/03/2022

Nova victòria del CP Taradell. Dissabte va guanyar a la difícil pista del Shum. D'aquesta manera va recuperar la segona posició i manté el gol avarage amb el Shum, un equip que com els taradellencs lluiten per la part alta de la classificació.

Tot i que li va costar obrir el marcador, el Taradell va dominar el partit en tot moment. Víctor Crespo va marcar de penal, però de seguida va arribar l'empat. Tot seguit, Sergi Pla tornava a posar el Taradell per davant i just abans del descans, Dani Rodríguez va marcar el tercer. El Taradell, tot i tenir el control del joc, va veure com a l'inici de la segona part el Shum es tornava a posar dins del partit amb el 2 a 3. El 2 a 4 el va fer novament Crespo en el minut 34 i un minut més tard, Benito posava el 2 a 5. Semblava que el Taradell tenia el partit encarrilat, però el gol de Garcia en el 41 tornava a deixar el partit obert. Els taradellencs van saber defensar el 3 a 5 i en el darrer minut Dani Rodríguez va fer el definitiu 3 a 6 per a un Taradell que encara va disposar d'un penal a pocs segons per al final.

Amb aquest resultat, el Taradell suma 37 punts, els mateixos que el Vilafranca, que és tercer i a tres del Sant Cugat, que és el líder. Per darrere, el Lleida és quart amb 36 i el Shum cinquè amb 35. Aquest dissabte els taradellencs rebran un Vic necessitat de punts, en el derbi osonenc de l'OK Plata.