Victòria del CP Taradell a la pista del Raspeig

Els taradellencs van guanyar per 4 a 6 en un partit que es va decidir en el tram final.

Diumenge, 20/02/2022

Aquest cap de setmana, com el passat, no hi havia competició a l'OK Plata Sud però el CP Taradell va aprofitar l'aturada per disputar el partit ajornat davant el Raspeig que s'havia de disputar fa quinze dies i no es va poder jugar a causa de positius per Covid-10. El partit corresponia a la jornada 13 i els taradellencs van guanyar per 4 a 6, una victòria que torna a siutar el conjunt blanc-i-blau segon a la classificació amb 26 punts a només 1 del Vilafranca. A només un punt del Taradell hi ha tres equips amb 25 punts: Lleida, Sant Cugat i Shum.

Davant el Raspeig, últim classificat, el Taradell va saber patir, tant al principi, després de començar perdent per 0 a 2, com en el tram final del partit, quan es va posar per davant per sumar els tres punts.

El partit no va começar gens bé pels de Jefa Rovira que en el minut 8 ja perdien per 2 a 0. No va ser fins al minut 20 quan Marc Soler va poder escurçar la diferència pel conjunt taradellenc mentre que a dos minuts pel final de la primera part, Sergi Pla de falta directa, posava l'empat a 2. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el Taradell va posar la directe, i Víctor Crespo de penal en el minut 31 i Pol Gallifa de jugada en el minut 36, posaven el 2 a 4 pels taradellencs. Entremig, el Raspeig va desaprofitar una falta directa. Però els locals no havien dit l'última paraula. I amb dues jugades de pilota parada van posar l'empat. El 3 a 4 va arribar de falta directa en el minut 38 i el 4 a 4 en el 44, des del punt de penal.

El 4 a 4 era un molt mal resultat pel Taradell que va reaccionar en el tram final del partit. Un minut després del 4 a 4, i també en una jugada de pilota parada, Víctor Crespo marcava el 4 a 5, des del punt de penal i ja en el darrer minut, Dani Rodríguez, de falta directa, posava el 4 a 6 i deixava el partit sentenciat.

En el proper compromís, el Taradell rebrà el Rivas Las Lagunas. Serà dissabte a les 6 de la tarda al pavelló d'El Pujoló.