Victòria de la UD Taradell i pas important per la permanència

Aquest cap de setmana no hi ha competició.

Dijous, 24/02/2022

La UD Taradell va aconseguir la victòria, el passat diumenge, al camp del Molinos, per 1 a 2. Els dos gols els va fer Oriol vila.

El conjunt blanc-i-blau va fer un partit molt seriós i no va donar opció a un rival que es va veure clarament superat pels taradellencs, que a la primera part els va mancar encert. Vila i Orriols van disposar de les accions més clares.

A la segona part, el Taradell va continuar disposant d'ocasions per inaugurar el marcador. Èrik en va tenir dues de clares, que la defensa i el porter van poder desviar. En el minut 60, Vila va tornar a posar a prova el porter del Molinos que res va poder fer, en el minut 72, per aturar el que seria el primer gol del partit. L'alegria però va durar poc ja que dos minuts després arribava l'empat. No va ser fins en els darrers minuts quan va arribar el gol de la victòria. Plade va recuperar una pilota i Ventura la va cedir a Vila perquè marqués l'1 a 2 definitiu.

Amb aquesta victòria, el Taradell es situa setè amb 26 punts i fa un pas de gegant de cara a la permanència. Aquest cap de setmana no hi ha competició. El proper partit serà el 5 de març en un nou derbi a la Roureda. En aquesta ocasió els taradellencs rebran el Sant Julià de Cesc Pla.