Victòria de la UD Taradell davant La Torreta

Dimarts, 15/02/2022

Nova victòria del Taradell davant la seva afició. Dissabte va superar La Torreta per 2 a 0, amb gols d'Erik i Vila. Els de Gerard Pallarès van saber patir per sumar els tres punts i retrobar-se amb la victòria davant la seva afició. Després de dos intents amb xuts llunyans, en el minut 22, un error defensiu en la passada va permetre al taradellenc Erik recuperar la pilota i sorprendre el porter visitant. El mateix Erik va disposar d'una clara acció, però en aquesta ocasió Xavi va enviar la pilota a córner. Després d'aquesta ocasió, La Torreta també va posar a prova Genís, que amb una gran aturada va evitar el gol de l'empat. Va ser una de les poques ocasions d'un rival que no va poder superar una defensa taradellenca molt ben col·locada.

A la segona part, va continuar la mateixa tònica. Un Taradell molt ben col·locat damunt del terreny de joc va impedir les accions atacants d'un equip visitant que no podia superar el bloc defensiu local. En atac, el Taradell continuava buscant un Erik que va tornar a disposar d'una clara acció per fer el segon, però el pal i el porter de La Torreta ho van evitar. El davanter taradellenc va disposar d'una nova acció per marcar, però el seu xut va sortir desviat. No va ser fins en el temps de descompte quan Vila va recuperar una pilota des de la banda i va començar un contraatac que ell mateix es va encarregar de finalitzar amb un gran xut que va entrar al fons de la porteria.

Amb aquesta victòria el Taradell es situa novè amb 23 punts.