Victòria de la UD Taradell contra el Sant Feliu de Codines

Dilluns, 26/04/2021

El primer equip de la UD Taradell va tornar a guanyar a casa i ho va fer per 3 a 1 davant el Sant Feliu de Codines en un partit plàcid pels jugadors de Gerard Pallarès.

Els taradellencs es van avançar en el marcador quan només s'havien disputat 2 minuts amb una diana d'Oriol Vila que encarrilava al partit. Els blanc-i-blaus van disposar de més accions clares per marcar el segon gol però a la primera part el resultat no es va moure amb grans intervencions del porter visitant. Pel Sant Feliu de Codines només cal destacar una ocasió a la mitja hora de joc.

El domini de la primera part pels locals es va fer encara més intens en el segon temps quan el Taradell va rematar la feina. En el minut 55 de partit, Erik, que s'ha convertit en el golejador taradellenc de la temporada, marcava el segon gol. Amb el 2 a 0 el Sant Feliu va fer un pas endavant i va disposar de diverses accions per marcar però la defensa taradellenca i el porter Genís ho van evitar. En el tram final del partit, Tusell rematava una centrada de Cirera i posava el 3 a 0. Ja en el descompta, el Sant Feliu de Codines va marcar el 3 a 1.

Sisena victòria de la temporada per als taradellencs que sumen 18 punts en 8 jornades i continuen a la part més alta de la classificació.