Victòria contundent del Taradell davant el Parets B

Bassas, Èrik i Vila, per partida doble, van ser els autors dels gols.

Diumenge, 23/01/2022

El Taradell va superar, dissabre al vespre, el Parets B per 4 a 2. Tot i començar perdent, amb un gols dels del Vallès al minut 2, els taradellencs van ser molt superiors. Bassas va fer el gol de l'empat en el minut 8. El Parets va disposar d'una acció per fer el segon, però Genís, amb una gran aturada, ho va evitar. I just abans del descans, Èrik marcava el 2 a 1.

Just començar la segona part, Vila marcava el tercer i encarrilava un partit que, en el minut 53, els taradellencs ja guanyaven per 4 a 1. En el minut 75, el Parets va escurçar la diferència fent el 4 a 2 i posant emoció a un partit que el Taradell sempre va tenir controlat.

A la classificació, i després de sumar la segona victòria consecutiva, el Taradell s'enfila fins a la vuitena posició amb 19 punts.