Victòria contundent de la UD Taradell a Malgrat

Dilluns, 17/01/2022

La UD Taradell es va retrobar amb la victòria, aquest dissabte, a domicili després de superar al Malgrat per 1 a 4. Tres gols de Vila i un d'Érik van permetre al Taradell emportar-se els tres punts en un partit molt complet.

El golejador taradellenc va obrir el marcador al minut 9 mentre que el mateix jugador, a la mitja hora de joc, transformava un penal. Vila feia el triplet en el minut 38 després d'una centrada de Bassas. A la primera part el Malgrat va arribar amb poc perill a la porteria defensada per Genís.

A la represa, el Malgrat va retallar la diferència posant l'1 a 3 en el minut 47. Però la possible reacció local va ser només un miratge davant un gran Taradell que va continuar arribant amb molt de perill a l'àrea local. No va ser fins al minut 60 quan Érik va sentenciar amb l'1 a 4.

El Taradell suma 16 punts i fa un pas per sortir de la zona perillosa. Ara mateix és onzè.