Veu Animal de Taradell comença una col·laboració amb Ràdio Taradell

Cada dues setmanes, voluntaris de l'entitat participaran al programa informatiu Taradell al dia.

Dissabte, 24/10/2020

 

Voluntaris i voluntàries de Veu Animal de Taradell (VAT) passaran cada dues setmanes pel programa informatiu Taradell al dia, que s'emet els dijous a les 10 del vespre. Serà una secció quinzenal, en què l'associació d'animals de Taradell destinada a la gestió dels gats salvatges i les colònies urbanes i a la intervenció davant d'animals perduts, ens explicaran la feina que van fent i ens presentaran animals que es poden adoptar.

Núria Vilaró

 

Dijous, Núria Vilaró, voluntària de l'entitat i membre de la junta de VAT, ens va explicar que "un gat sempre l'has de tenir a la teva vida" i va defensar la necessitat d'una associació com aquesta, que es va crear fa un parell d'anys: "Era necessària a Taradell perquè no hi havia cap associació animalista".

La seva feina no només se centra en els gats, sinó que vetllen per qualsevol animal perdut. Per organitzar-se, els voluntaris tenen un grup de Whatsapp, en què ara com ara hi ha unes 40 persones, i, a partir d'aquí, es reparteixen les tasques. Per exemple, hi ha grups que s'encarreguen d'alimentar els diversos espais, com la gatera municipal o les gàbies que hi ha a la deixalleria.

L'entitat també està oberta a diverses col·laboracions (també les econòmiques), ja que algunes vegades han de finançar tractaments o operacions. Per exemple, recentment un gat va resultar ferit per un tret i l'han hagut d'operar. Els interessats a adoptar un gat també es pot posar en contacte amb l'entitat.

Veu Taradell Animal a Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui portem una situació que ens ha fet molt felices! La simpàtica és una gata de la gatera molt especial, de fet, podríem dir que és la reina de la gatera. Sempre menja la primera i posa a ratlla a la resta. Doncs estàvem molt tristes perquè havia desaparegut, ja la donàvem per morta... Sorpresa! La Núria avui se l'ha retrobat en una casa de camp, prop de la gatera. Resulta que la senyora és d'allà i venia a la gatera tot aquest temps a menjar!! La Simpàtica s'ha tirat al damunt de la Núria quan l'ha vist! Aprofitem per explicar-vos que els dijous de cada 15 dies sortirem a Ràdio Taradell, en el programa Taradell al dia de 21-22h i dissabte de 14-15h, explicant una mica en el que estem treballant. Avui ja hi ha sortit la Núria! Ets una super gatuna!????

A post shared by Veu Animal de Taradell (@vataradell) on

 

Entrevista a Núria Vilaró a partir del minut 43'20'':

twitter