Una vintena de dones grans participen en un taller sobre psicologia

S'ha fet durant el novembre en quatre sessions, posant en pràctica temes quotidians com pot ser un procés de dol.

Dilluns 02/12/2019

Aquest novembre s'ha dut a terme un taller de psicologia pràctica dirigit a gent gran activa de Taradell, amb la finalitat d'oferir un espai on compartir coneixements i aptituds per millorar el benestar emocional personal. Una vintena de dones grans han assistit a les sessions que s'han fet durant quatre dimarts a l'aula de formació de l'Associació de Jubilats per seguir les explicacions de Teresa Duran, psicòloga especialitzada en envelliment actiu.

Taller psicologia gent gran

 

El taller, estructurat en quatre grans blocs, combinava parts més teòriques amb espais de debat que permetien posar en pràctica allò après amb exemples reals de la quotidianitat, com ara com apfrontar un procés de dol o les habilitats socioemocionals.

Al llarg d'aquest taller les persones participants han pogut escoltar, participar, vivenciar i practicar tot allò treballat, establint un espai de confiança i obertura, des del respecte i la comprensió. Aquest taller ha estat promogut i organitzat per l'Ajuntament de Taradell, l'Associació de Jubilats i el programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana. L'alta participació, la bona valoració per part de les participants i la demanda generada, en fa preveure una nova edició en un futur a mig termini per tal de continuar potenciant iniciatives d'aquesta tipologia.

Taller psicologia gent gran